با حضور مقامات شهری و استانی صورت گرفت؛ برگزاری آیین اختتامیه دومین جشنواراه انگور در ارومیه
دومین جشنواره انگور در ارومیه با هدف معرفی آداب و رسوم سنتی منطقه در ارتباط برداشت و استحصال انگور و ظرفیتهای گردشگری استان به مسافران داخلی و خارجی با حضور مقامات استانی و شهری در دهکده ساحلی چی چست ارومیه برگزار شد.
نحوه به عملآوری شیره انگور، تهیه کشمش، تهیه سبزه، ورزن و تهیه آبغوره در این جشنواره به صورت عملی برای مهمانان به نمایش گذاشته شد.
در این جشنواره با استفاده از آیینهای محلی فرهنگ و سنت مردم آذربایجان غربی نیز به نمایش درآمد و برپایی نمایشگاه عرضه انگور، کشمش و شیره انگور از دیگر بخشهای این جشنواره بود.
آذربایجان غربی سالانه با تولید 240 هزار تن انگور در بیش از 50 رقم جزء شش استان اول کشور در تولید این محصول است و شهرستان ارومیه نیز به عنوان قطب تولید انگور و مشتقات آن هرسال شاهد صادرات این محصول به کشورهای همسایه است.