تقدیر شهردار ارومیه از اصحاب رسانه
وی ضمن ارائه گزارشی از عملکرد شهرداری ارومیه در سال 92، تصریح کرد: با وجود فشارهای اقتصادی بسیاری که برای شهرداری ارومیه وجود داشت بودجه سال 92 به ویژه در بخش عمرانی حتی بیش از مقدار تعیین شده، محقق شد.
حضرتپور با اشاره به رکود درآمد شهرداری در ماههای ابتدای سال 92، خاطرنشان کرد: در دو ماه اخیر مردم برای پرداخت بدهیهای خود مراجعه کرده و همین امر سبب شد شهرداری ارومیه در پرداخت 80 درصد از بدهیهای خود به پیمانکاران پروژههای فاخر عمرانی این شهر موفق باشد.
شهردار ارومیه افزود: اجرای پروژه ابتدای جاده سرو در روزهای نخست سال 93 آغاز خواهد شد.
وی از تحویل پروژه پلهای ابوذر ارومیه به شهرداری در سال 93 خبر داد و اذعان داشت: در ابتدای سال 93 شهرداری به عنوان کارفرمای این پروژه فعالیت خود را آغاز میکند و پیشبینی میشود در شش ماه نخست سال آینده با اتمام پروژه ابوذر بخش عمدهای از گرفتاریهای مردم این منطقه و همچنین مردم شهر ارومیه برطرف شود.
حضرتپور به افزایش سرانه فضای سبز در ارومیه اشاره کرد و گفت: این رقم به 80 سانتیمتر مربع رسید.
وی با اشاره به تعهد شهرداری ارومیه برای اضافه کردن 20 اتوبوس به ناوگان حمل و نقل عمومی شهر در سال 92، خاطرنشان کرد: این امر به دلیل برخی از مشکلات محقق نشد و ما توانستیم تنها 10 اتوبوس به ناوگان حمل و نقل عمومی شهر اضافه کنیم و سایر اتوبوسهای فرسوده را بازسازی کنیم.
حضرتپور به عملیات حجیم خاکبرداری از بستر رودخانه شهرچای اشاره کرد و گفت: از 6 ماه پیش عملیات خاکبرداری از بستر این رودخانه با خاکبرداری 50 دستگاه ماشینآلات سنگین آغاز شده است و پیشبینی میشود در پایان سه ماه نخست سال آینده این عملیات به اتمام برسد.
وی بستر رودخانه شهرچای را 32 متر اعلام کرد و یادآور شد: عملیات خاکبرداری از بستر رودخانه شهر چای از بلوار امامت تا پلهای شهید بهشتی در سه ماه دوم سال آینده انجام میشود.
محمد حضرتپور به برگزاری جشنواره لالهها در ارومیه اشاره کرد و اذعان داشت: این جشنواره با کاشت 700 هزار لاله در ارومیه به عنوان شهر لالهها در ابتدای سال آینده برگزار میشود.
وی به برخی از کاستی های سال جاری از جمله عدم آزاد سازی خیابان عطاییٰ، نصرت اشاره کرد و گفت : متاسفانه با شکایت یک شهروند فعلا آن کار تعطیل شد؛ اما مراحل قانونی برای آزاد سازی در حال اتمام است و رینگ دوم ترافیکی ارومیه هم بعد از عید کلنگی زنی می شود اما در مورد مشکل ترافیک هزاران میلیارد هم هزینه کنیم فایده ای ندارد، چون اول باید فرهنگ صحیح رانندگی و استفاده صحیح از خودرو را یاد بگیریم.
حضرت پور از راه اندازی رادیو شهر در سال ۹۳ خبر داد و در مورد مشکلات جمع آوری تکدی گری هم گفت : ۷ دستگاه متولی این امرهستند که متاسفانه به دلیل عدم هماهنگی این معضل همچنان باقی است.
محمد حضرت پور در ادامه با بیان اینکه در حال حاضر ۱۲۰۰ هکتار زمین خالی در ارومیه وجود دارد افزود: در این راستا هنوز نیازی به توسعه شهر ارومیه نیست و این میزان تا ۲۰ سال آینده جوابگو است.
شهردار ارومیه همچنین در خصوص عدم توسعه یافتگی بخش هایی از مناطق محروم ارومیه نیز عنوان کرد: بخش خصوصی چندان رغبتی برای سرمایه گذاری در پایین شهر ارومیه ندارد و این امر یکی از مهمترین دلایل بازماندن این منطقه از توسعه است.
وی اعلام کرد: دهها بار به سرمایه گذاران بخش خصوصی در این مناطق به ویژه در مناطق پایین تر از خیابان ولی عصر، پروژه های سرمایه گذاری پیشنهاد کرده ایم، ولی این امر مورد استقبال سرمایه گذاران قرار نگرفت.
شهردار ارومیه اضافه کرد: یکی دیگر از مهمترین دلایل عقب ماندگی مناطق پایین شهر ارومیه، بی توجهی گذشتگان به این مناطق است که ما سعی کرده ایم آن را جبران کنیم.
محمد حضرتپور اظهار کرد: تاکنون در شهر ارومیه یک شهر بازی وجود داشت که وسائل و تجهیزات آن هم چند سالی است توسط اداره استاندارد غیر استاندارد اعلام شده و فعالیتش متوقف شده بود.
وی گفت:با هماهنگیهایی که انجام گرفته است تفاهم نامه راه اندازی شهر بازی مدرن ارومیه با صرف هزینه ۴۰ میلیارد تومان در سال ۹۳ امضاء شد.شهردار ارومیه تصریح کرد: بر اساس این تفاهم نامه عملیات اجرایی شهربازی مدرن ارومیه در سال ۹۳ توسط سرمایه گذار در منطقه جانوسلوی ارومیه انجام میگیرد.
شهردار ارومیه تاکید کرد : پیشگیری از ساخت وساز های غیر مجاز تنها با پلیس ساختمان امکان پذیر نیست.محمد حضرت پور افزود: با توجه به اینکه در سال های آتی پلیس ساختمان برای جلوگیری از ساخت و سازهای غیر مجاز در شهر نمی تواند چاره ساز باشد، معادل صد برابر قیمت ساختمان ساخته شده به صورت غیر مجاز ، جریمه تعیین شده است.
حضرتپور با اشاره به رکود درآمد شهرداری در ماههای ابتدای سال ۹۲ گفت: در دو ماه اخیر مردم برای پرداخت بدهیهای خود مراجعه کرده و همین امر سبب شد شهرداری ارومیه در پرداخت ۸۰ درصد از بدهیهای خود به پیمانکاران پروژههای فاخر عمرانی این شهر موفق باشد.
شهردار ارومیه در خصوص نقش رسانه ها در توسعه شهری گفت:مطبوعات و رسانه ها به عنوان رکن چهارم دمکراسی محسوب می شوند که نقش بسزایی در پیشرفت و اطلاع رسانی دارند و اگر امروز مطبوعات و رسانه ها با ارائه اخبار و عملکرد صحیح و شفاف خود مردم را باخبر نکنند ،کسی از وضعیت کشور با خبر نخواهد بود.
محمد حضرت پور ضمن تقدیر از مطبوعات و رسانه های جمعی افزود: از رسانه های جمعی و مطبوعات در راستای اطلاع رسانی صحیح و نیز همراهی با شهرداری ارومیه تشکر می نمایم و امیدوارم مطبوعات همچون گذشته در کنار شهرداری ارومیه و مسئولین کشوری و استانی در راستای اطلاع رسانی شفاف و صحیح باشند.
حضرتپور در رابطه با برنامههای عمرانی شهرداری اظهار کرد: سرانه عمرانی ارومیه در سال 1386، 86هزار تومان بود که امروز این رقم به 560هزار تومان رسیده است.
وی گفت: قصد ایجاد 16 هکتار پارک در امتداد خیابان امام (ره) را داریم. در ادامه سخنانش راجع به برنامه های آتی عمرانی نیز افزود: شهرداری تصمیم گرفته است که به جای بیآرتی، تراموا در شهر ارومیه احداث کند.
حضرتپور تصریح کرد: از دیگر برنامههایی که قصد اجرای آن را داریم و در بودجه سال 1393 در نظر گرفته شده است، رفع نقصهایی است که در باغ رضوان وجود دارد.
شهردار ارومیه در خصوص برنامههای فرهنگی شهرداری نیز گفت: اولویت ما در مباحث فرهنگی توجه به دین، مذهب، ایثار و شهادت است و این موضوعات 20درصد بودجه فرهنگی را به خود اختصاص میدهد، ما بقی بودجه نیز صرف سایر برنامههای فرهنگی علیالخصوص ایجاد برنامههای مفید برای اوقات فراغت جوانان است.
حضرتپور در پاسخ به سوالی در مورد تیم والیبال شهرداری ارومیه خاطرنشان کرد: انتظارات از تیم والیبال شهرداری نباید آرمانگرایانه باشد و باید واقعیتها در این رابطه لحاظ شوند، هدفگذاری ما از تیمی که امسال راهی لیگ برتر والیبال کشور شده کسب جایگاه دوم و سوم است و باید در حد توان این تیم از آن انتظار داشت، همچنین در روزهای آغازین لیگ ایراداتی از جانب ما در مورد نبود هماهنگی کافی به باشگاه وارد بود که خوشبختانه رفع شد.