• پرتال قدیم

اخبار

اخبار و رویداد های شهر ارومیه و شهرداری ارومیه

ابر برچسب ها

جدیدترین خبر ها

اخبار

برای تحقق بازآفرینی شهری نیاز به طرح های مطالعاتی است/ اجرای طرح های بازآفرینی در 26 محله شناسایی شده سطح شهر /بافت تاریخی نیاز به نگاه ویژه دارد/ هم افزایی منجر به تحقق بهتر برنامه ها در حوزه باز آف
خانم مریم نقی پور
/ دسته ها: اخبار شهرداری

برای تحقق بازآفرینی شهری نیاز به طرح های مطالعاتی است/ اجرای طرح های بازآفرینی در 26 محله شناسایی شده سطح شهر /بافت تاریخی نیاز به نگاه ویژه دارد/ هم افزایی منجر به تحقق بهتر برنامه ها در حوزه باز آف

شهردار ارومیه:

به گزارش ارتباطات و امور بین الملل شهرداری ارومیه؛ دکتر حسین مهدی زاده در نشست ستاد باز آفرینی شهری که صبح امروز در محل سالن جلسات فرمانداری تشکیل یافت، بیان کرد:  در حوزه بازآفرینی شهری اقداماتی چون پیاده روسازی، جدول گذاری و آسفالت با صرف اعتبار 22 میلیارد تومان در محله های مورد هدف سطح شهر از سال 97 تا 99  انجام شده است که اگرچه اقدامات انجام شده اما کافی نبوده است .
وی ادامه داد:  جهت بازآفرینی شهری باید از ظرفیت های موجود در این حوزه استفاده کرد که البته برای تحقق این مهم نیاز به طرح های مطالعاتی است، طرح هایی که با تصویب در ستاد بازآفرینی شهرستان و استان و در نهایت در سطح کلان  با اختصاص اعتبارات لازم ملی وارد فاز اجرایی شوند.
دکتر مهدی زاده از اعضاء ستاد باز آفرینی شهری درخواست کرد که طرح ها و برنامه ها در حوزه بازآفرینی شهری را در قالب ساختار، چارچوب و کمیته احصاء کنند تا پس از تصویب آن ها با برنامه های تدوین شده در این حوزه گام برداشته شود.
وی افزود:  با ورود بیشتر دستگاه های اجرایی ذیربط در حوزه بازآفرینی شهری و با بهره گیری از کمک های دولتی می توان  بصورت ضابطه مند و نه بصورت جزیره ای  برنامه های باز آفرینی شهری را تحقق داد.
شهردار ارومیه با بیان این که باز آفرینی شهری علاوه بر مناطق کم برخوردار شهری و حاشیه نشین، مناطق فرسوده و تاریخی را هم شامل می شود، اظهار کرد:  مدیریت شهری جهت تحقق برنامه های باز آفرینی، 26 محله حاشیه نشین، فرسوده و تاریخی را شناسایی کرده تا با همراهی و کمک دستگاه های اجرایی ذیربط  طرح ها باز آفرینی جهت اجرا در این محله های مورد هدف را بصورت ساختار مند و ضابطه مند در ستاد مصوب کند.
وی با اشاره به دفاتر تسهیل گری در محلات، بیان کرد: می توان از ظرفیت دفاتر تسهیل گری در  طرح های مطالعاتی  باز آفرینی  استفاده کرد چرا که این دفاتر در حوزه اجتماعی اطلاعات بی شماری از محلات شهری  را ارایه می دهند که می توان با احصاء  آنها برخی  برنامه های بازآفرینی را تحقق داد.
به گفته دکتر مهدی زاده در تمام شهرداری های شهرهای کشور حوزه بازآفرینی شهری مغفول مانده است چرا که معاونت باز آفرینی شهرداری ذیل سازمان عمران است که بدلیل گستردگی فعالیت این سازمان در بخش عمرانی، نمی توان بصورت کامل در حوزه باز آفرینی تمرکز کرد اما تلاش مدیریت شهری ارومیه بر این است که این معاونت بیش از پیش در حوزه باز آفرینی شهری  فعال شود.
وی در ادامه به نگاه ویژه به بافت تاریخی و ارزشمند شهر اشاره و عنوان کرد:  یکی از آیتم های بازآفرینی شهری، بازآفرینی بافت تاریخی است چرا که این بافت هویت شهر و یک سرمایه ارزشمند برای شهر است که متاسفانه  بدلیل عدم مطالعات بهنگام بافت تاریخی و با ارزش تبدیل  به بافت فرسوده شده است.
شهردار ارومیه از اعضا درخواست کرد که  جهت احیا بافت تاریخی و ارزشمند شهری چون میدان امام(ره)  جلسه ای اختصاصی  تشکیل تا با مطالعه و اجرای طرح های مشترک به این بافت توجه ویژه شود.
وی همچنین از دستگاه های اجرایی ذیربط در خواست کرد  که طرح ها و برنامه ها در حوزه باز آفرینی شهری  جهت انجام اقدامات متشرک  به اطلاع  شهرداری ارومیه برسانند چرا که  مقوله هم افزایی منجر به تحقق بهتر برنامه ها  در حوزه باز آفرینی شهری  می شود.

Print
296 رتبه بندی این مطلب:
بدون رتبه
دی ان ان